Фамозно интервю с Митьо Пищова


не че има нефамозна медийна изява на Митьо Пищова – бел. ред.

Димитър Маринов, известен повече като Митьо Пищова, се бе самопровъзгласил за “любимец на народа”. Познаваме го и като кандидат за президент, кандидат за народен представител, организатор на различни конкурси за красота. Смята, че името му е “велико” в България, пише в. “ШОУ”.

– Господин Маринов, последната информация, която имаме за вас беше, че сте в болница, и то в доста тежко състояние?

– Бях в болница, правиха ми операция в Германия, смениха ми клапа на сърцето и машинка имам за 20 хиляди лева. Машинката ми я сложиха в Правителствена болница в София, поръчана беше от Америка, сега съм топ и издържам на две жени. Желязо съм! Отслабнах 80 кила, всичко е 6 при мен! Ама имах скрити 200 000 лева, но ги дадох по доктори и болници. Сега трябва да ходя на лекар през 6 месеца. Машинката има живот 10 години и през 2028-а трябва да я сменят.

– Бяхте потънали в сериозни финансови проблеми, откъде намерихте пари да отидете в Германия и за тези операции?

– Имам много богати приятели, имам много богат брат – Тойота Венци, и имам добри приятелки бизнесдами, които ми дадоха доста пари. Сега вече стоя доста добре финансово, върнах си имотите в Арбанаси, върнах си къщите.

– На каква стойност са тези ваши имоти и къщата?

– Къщата е малка и струва някъде 50 000 лева. Брат ми даде парите и си я върнах. Имам четирима приятели, двама са в София и двама от Стара Загора. Имам още двама кмета и моя любим брат. Това ми са приятелите, на които мога да разчитам и на един Боби, който ми е брат от София. Най-важните ми приятели обаче са моите майка и баща и кръстник Върбан Даков от Банско. Той може да ми даде не 50, не 100…ами колкото си искам пари. Той е много богат – има пет заведения в Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Равда и три-четири в Банско.

– Обвързан ли сте в момента?

– Обвързан съм с четири жени – две по на 22 години, на 24 години и на 26 години. Те не знаят една за друга. Вече физически съм доста добре и чувствам, че четири са ми малко вече…

– Вие на колко сте години? Сексуален проблем нямате ли заради възрастта?

– Аз съм на 50. Сексуално никакви проблеми нямам, даже съм много сексуално луд. То от тез купони, от тез години….съм на туй дередже. Бях четири пъти в болницата, диагнозите ми бяха тежки инфаркти – от преумора, от жени – с две, с три и с четири накрая. Първият път, когато получих инфаркт, бях в Търново с четири скиорки, след това във Варна с едни гимнастички, след това в „Какао” на плажа с четири котенца…. И белята стана! Моите простотии идват все от жени – обичам ги по много – две, три…четири!

– Как си обяснявате, че толкова жени си “падат” по вас? Вероятно им плащате нещо?

– Просто съм голям майстор на жените и съм търсен много от тях.

– Правите конкурси за красота? Какви са те?

– Да, пътувам из цялата страна. Просто държа марките “Мис България”, “Мис Вселена” и всички марки в държавата. Следващият ще бъде “Мис Фотомодел България” в град Харманли от веригата “Мис България Вселена Свят”.

– Какви момичета обикновено се явяват на вашите конкурси?

– Слаби, дълги, високи, 20-22-25-годишни.

– Опитвали ли са се някога да ви платят за някоя от тях, за да е “по-красива, по-прекрасна” от другите и да спечели първото място? Какви суми са ви предлагали?

– Бях много богат и не са ме интересували парите. Сега вече пак не съм беден, така че пак не ме интересуват.

– Колко пари имате в сметката си?

– Имам 100 000 лева, спечелих ги от едно купонче от Държавната лотария и имам 23 000 от тотото… И вече си имам 123 000 лева общо мои пари! Спечелих ги скоро, миналия месец. Сега карам и чисто нова кола – “Тойота Лексус” – ей я отвънка, чисто нова. Живея си пак в Арбанаси, пак в мойта си къща, пак с много жени, пак живея богато! В момента съм в “Приказките” в Харманли. И в джоба си сега имам 5000 лева (вади сгънато на две тънко тесте банкноти, най-горната – сто лева, всички те превързани с ластик).

– Не се ли дразнят тези ваши жени една от друга, някоя не иска ли да е единствена?

– На който не му харесва – да напусне кораба! Аз съм им казал, че съм развратник, курварин, обичам груповия секс…който иска….иска, който не – чао!

– Къде ги намирате тези девойки или пък те сами идват при вас?

– Аз имам много име, 20 години държа модния бизнес! От цяла България идват – от Видин, чак до Силистра! До сега съм направил 64 модни конкурса.

– Водихте статистика по едно време с колко жени сте преспали.

– Спал съм с много….До вчера бройката им е 3547. Не мога с една жена, хваща ме лудост и изчезвам. Иначе ми звънят по всяко време – денем, нощем, цяла нощ ми звънят….Моят телефон го има навсякъде – в интернет, във фейсбука (спира разговора, за да огледа от петите до главата преминаващо момиче и се обръща след нея). Някои от тях са женени, ама мен това не ме интересува. Мен не ме плаши никой мъж, макар че съм имал проблеми. Идвали са при мен, ама аз какво да ги направя? Да си оправят жените, ако не съм аз, ще е друг….

– Кога жените са били по-лесни – преди или след демокрацията?

– Сега. Влизат ми сами в колата на морето и ми казват – хайде да ходим да пием кафе….

– На какво е готова една жена, за да бъде с вас?

– Има такива, които го правят за любов, други – за алкохол, трети за дрехи, за пари… Има всичките варианти при мен.

– Случва ли се някоя от тях да ви е окрала? И да останете с неприятни чувства…

– Не. Само една съм обичал в живота си и от нея имам син, който живее при мен. Той е на 36 години. Иначе аз с девойки под 19 години не се занимавам. Най-младата жена, с която съм бил, е 19 г., а най-възрастната 25 г. С разни лелки не говоря, само ако са банкерки, за да тегля пари. Жените трябва да са 19-25 години, 170 високи, 48 килограма. Най-много допускам да са 50 килограма.

– Вашият син не се ли опитва да ви вразуми поне малко, за да изоставите този начин на живот?

– Не, и той е като мене курварин! Имам и снаха, ама сме целият род курвари….Дядо му беше такъв, аз съм такъв….той такъв, тъй че….Синът ми няма още дете. Взех го за пръв път като стана на 18 г. с две девойки – плейбойки и правихме заедно…С майка му сме разведени от 30 години, тя е известна жена и не иска да се споменава името й. Не иска да се знае изобщо, че съм би женен за нея. Тя е най-красивата гимнастичка от онова време…Много красива жена! Имаме такава договорка и в момента само аз и синът ми знаем коя е тя. Майка ми знаеше също, но почина, както и няколко други хора, но и те не са живи. В стаята на хотела си имам 25 рокли “Гучи”, 25 на “Версаче” и 150 чифта бельо на “Виктория Сикрет”. И 200 бански на “Гучи”. Къси панталонки, дънки….дрехи за 20 000 евро имам горе в стаята на хотела.

– Откъде взехте това бельо на “Виктория Сикрет”?

– Аз съм представител на “Виктория Сикрет” и ги рекламирам. Аз съм маймуна, ходя в Америка и върша работа. Имам голям приятел, който е близък с един от шефовете и закарах 5 момичета – най-хубавите, бяха по-хубави от техните, и сключихме договор. Моята договорка с тях е само снимки да правят – дават примерно 5 модела бельо и искат 5 девойки снимани с тях. А бельо и бански като се снима, не се връща. Давам ги на жените бе, няма да ги нося в гробищата. 30 000 евра стока горе в стаята на хотела имам реална – чисто нова, запечатана. Всичко си имам вече, добре съм, цар съм… Отворен съм. И съм с две висши образования! В Свищов съм завършил икономика, бил съм 13 години в “Балкантурист”… Аз бързо първо паднах в канала, защото направих една грешка финансова, но пък и бързо се изправям. Заложих първо къщата. Играх на комар 20 пъти и загубих 50 000 евра, но после по документи спечелих 200 000. Играех комар, вече не играя, просто ме повличаха…И аз – надскачам себе си, ама са оправихме. Отворен съм, пък и Господ ми помогна.

– Колко пари сте дали по жени през всичките тези години?

– По жени съм дал много пари. Над 3 милиона съм дал за тях….Изкарал съм ги с акъл.

– Какви доходи имате в моменти?

– Доходи реално нямам. Имам много богати приятели, други приятели са в Америка и сме учили заедно. Тях съм ги издържал, поил и те сега ми помагат. Митко Пайнера пък е най-добрият човек, който е тук в България. Не обаждам дали съм имал нещо общо с фолкпевиците му. То това се знае, клюкарите знаят всичко! Много са известни, бяха по едно време на мода.

© blitz.bg