Тролене


В бгжаргон личните нападки и обиди не са позволени. Тъй като никоя забрана никога не е спряла никого, от време на време някои хора публикуват неща от сорта на „Ивета духа в тоалетната“, „Пешо е гей“ и прочее тривиалности.

Ала от време на време, полъх от крилото на гения достига до нас. В малките часове на нощта, някой самороден гений се е развихрил и е оставил нещо, което ще вдъхновява поколенията занапред. Насладете се и вие!

Публикуваме го без редакции, само името е премахнато.

3-4ма души (предимно гейове) се събират в малка стая без осветление. След като изобразяват Звезда на Давид на пода от микс от майонеза и чесън, одират жива коза и я тъпчат с яйца от крава. После оставят козата да втаса 2-3 дни, през които нонстоп заливат стаята с олио, запалвайки го на всеки кръгъл час. След като козата, често наричана Н., почне де позеленява, започва същинският ритуал. Жененият мъж в компанията взима първородният си син и го оставя да спи до жертвеничето. Ако козата още диша я удрят с чук докато не умре. Ако не диша ѝ правят изкуствено дишане и шокове с дефибрилатор, за да задиша. Мъжете почват да танцуват „Макарена“ около козата на фона на „YMCA“. Най-младият мъж взима стъклена пръчица, поставя я вътре в своят фалус, и я чупи като светеща пръчица. Остатъците биват поставени в козата. Който иска, я облизва за късмет. Следва бой с камшици и дървени бухалки. Последният, който може да се движи въвлиза в анален секс с козата и я ебе докато не припадне.
 
Смята се, че това ще докара духът на Н., който е ебати педала и ще ги прероди в госпел певци.